Тут ми ділимося інформаціїєю, яка допомагає нашим споживачам розуміти особливості своєї техніки, запобігати поломкам і заощаджувати на обслуговуванні та ремонті.
Ми часом спостерігаємо наступну ситуацію: майстер приїжджає на виїзд до замовника, який декілька років не обслуговував бойлер. Зазвичай, він вже в кризовому стані, або й взагалі з «прорваним» дном. Щоб уникнути такої халепи і великих витрат на нову техніку або капітальний ремонт, ми підготували гайд з питань-відповідей: в яких ситуаціях ремонтувати, що робити зі старими бойлерами, як часто чистити та ін.
Проте для початку, для розуміння цих процесів, нагадаємо принцип роботи бойлера і його будову.
Бойлер — пристрій для нагрівання води, що працює за простим і знайомим всім принципом термоса: він нагріває воду та зберігає її тепло. До складових бойлера належать:
1. Бак – велика бочка, в якій зберігається вода.
2. ТЕН (термо-електронагрівач, нагрівальний елемент) – спіралька, яка нагріває воду, працюючи від електрики.
3. Термостат – датчик, який контролює температуру й вимикає нагрів, коли вода достатньо гаряча.
4. Магнієвий анод – спеціальний
Що об'єднує французького інженера, тиск у 9 бар і температуру 90°C? Правильно — ідеальний еспресо! Чи знаєте ви, що перша компактна еспресо-машина була створена ще в 1822 році французом Луї Бернаром Рабо? З того часу ці пристрої еволюціонували, перетворившись із громіздких промислових агрегатів на витончені домашні кавомашини.
Фото: baristahustle
Кожного дня мільйони кавомашин по всьому світу виконують складний фізико-хімічний процес, перетворюючи воду і мелені зерна на напій, без якого багато хто не уявляє свого ранку. Щосекунди у світі випивають приблизно 2000 чашок кави, а середньостатистичний любитель цього напою споживає близько 3-4 чашок щодня. За таких обсягів не дивно, що кавомашини стали невід'ємною частиною нашого побуту.
Кавомашини — це високотехнологічні пристрої, які працюють з високим тиском, температурою та вологістю, створюючи ідеальні умови для зносу деталей. То що ж відбувається всередині цих магічних скриньок і чому профілактика — це не просто рекомендація виробника,
Березень – час, коли надворі йдуть поруч люди в пуховиках та футболках. Зараз температура стрибає від холодних ночей до теплих днів, а вже зовсім скоро спека змусить нас вмикати кондиціонери на повну. Щоб у розпал сезону не залишитися без прохолоди, варто підготувати пристрій заздалегідь.
Адже, цитуючи Джеффа Ґуделла з «Палюче тепло вб'є нас найперше»:
літо 2024 року було найбільш прохолодним у вашому житті.
Розберемося, що можна вже зараз зробити самостійно, а в яких випадках - краще викликати майстра.
Зверніть увагу на величезний попит на сервісне обслуговування – всі згадують про необхідність чистки та заправки кондиціонера одночасно, тому у сервісних центрів постійні черги. Проте: Техномурчик приїде до вас день в день! Переконайтеся на власному досвіді! За це нас цінують найбільше.
Кондиціонер – це «холодильник для кімнати». Він не виробляє холод, а забирає тепло з повітря в приміщенні й викидає його на вулицю. Для цього використовує спеціальну
Ваші улюблені кросівки виглядають так, ніби провели ніч у багнюці? У Вас бракує часу та сил чистити їх власноруч? Ви дивитесь на пральну машину і думаєте: "А що, якщо я ...?"
Так…можна! Але є важливі нюанси, які варто знати, щоб не перетворити своє взуття на деформовану масу, а пральну машину — на гучний барабан. Проте з правильними знаннями та підготовкою це може стати безпечним і ефективним способом повернути своєму взуттю первісний вигляд (чи майже первісний).
Наші поради допоможуть вам уникнути поширених помилок і досягти найкращих результатів.
Зелене світло для прання:
Червоне світло — тільки ручне чищення:
Звертайтесь до нас, і ми обов'язково Вам допоможемо!
Просто проконсультуватись, або викликати майстра можна за телефоном:
(066) 894-06-02 (063) 894-06-02Пн-Сб: 8:00 - 20:00